TRIP: Noord-Holland Pt. 1

HALLO!

Het is paasvakantie, eindelijk! Het is dus tijd om eens goed te genieten van het leven, en voor mij begon dit in Noord-Holland. Afgelopen weekend waren ik en mijn vriend 2 jaar samen, en dat moet natuurlijk gevierd worden met een klein tripje. We trokken erop uit naar Zaandam, een klein dorpje in Noord-Holland dat precies recht uit Lego World komt! We verbleven in het Inntel hotel Zaandam (net Lego World, told you..) en genoten van een klein beetje shoppen en relaxenΒ in de wellness.

IMG_1704_Fotor

IMG_1705_Fotor

We kwamen toe rond de middag en waren dus op zoek naar een plekje om te eten. We kwamen ’t groene pandje tegen, en door het leuke terras op het water trok het meteen onze aandacht. dit is letterlijk een klein groen huisje, maar het eten is wel fantastisch! Ze hebben een ruime keuze, en er staat ook een high tea op de kaart. Zaandam is niet al te groot, maar aan winkels is er echt geen gebrek. Voor de echte luxe moet je er niet gaan, maar de grote ketens zijn zeker aanwezig zoals Primark, Zara, Hema, H&M. Voor wie daarna nog graag een koffie wil drinken is De koffiezaak perfect. Het ligt rechtover Primark, ze hebben tonnen keuze en voor de liefhebbers: De chai tea latte is er heel lekker! Wanneer je voorbij het Inntel hotel stapt kom je aan het station. Vanaf daar is het maar 12 minuten met de trein naar Amsterdam. Ook aan het station zijn nog enkele leuke koffiebars zoals Sugar stars ( Cupcakeheaven!) en Wonder’s To Go.

IMG_1696_Fotor

IMG_1702_Fotor

We verbleven in een Smaak deluxe kamer op het 11e verdiep van het hotel. Deze kamer was simpel, maar je had wel alles wat je nodig hebt. Na te hebben genoten van de Wellness hadden we een tafeltje geboekt bij het restaurant van het Inntel Hotel, namelijk Puur Saen. Het was echt heel lekker en verfijnd. Aangezien ik veel honger had heb ik enkel van het voorgerecht een foto gemaakt, oeps! Ook hier kan je in de middag terecht voor een high tea! (Ik moet dus duidelijk nog eens terugkeren!)

IMG_1711_Fotor

IMG_1723_Fotor

Ook het ontbijt in het Inntel hotel was heel goed en verzorgd. Hierna checkten we uit en vetrokken we met de trein naar Amsterdam (Maar 12 minuten!). Alles over ons dagje in Amsterdam lezen jullie in Part 2 van mijn trip in Noord-Holland. Laat zeker een reactie na als dit dorpje nu op je bucketlist staat als dagtrip, want het is zeker de moeite waard!

Lissa

 

Advertenties

Een reactie op β€œTRIP: Noord-Holland Pt. 1”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s