Over

HALLO!

En welkom!

Ik ben Lissa en ben momenteel 22 jaar oud, of jong… hoe je het bekijkt! Ik heb er lang over getwijfeld en nagedacht maar toch ben ik er eindelijk aan begonnen: mijn eigen blog! Ik wil graag een stukje van mezelf op het internet smijten, en daarvoor is een blog natuurlijk de gepaste manier! Zolang ik me al kan herinneren ben ik gepassioneerd door mode en alles daar rond! De laatste maanden zoek ik dan ook meer en meer een manier om creatief te zijn en me een beetje uniek te voelen in deze veel te volle wereld! Ik vind dat dit kan via kledij. Er is geen beter gevoel dan met een knalgele jas op een grijze dag rond te lopen. Het maakt me echt instant blij! Ik volg zelf al jaren bloggers en voor mij zijn ze een echte inspiratiebron. Ik hoop hiermee dan ook iemand te kunnen inspireren!

Natuurlijk is mode niet mijn enige passie. Naast rondhuppelen in winkelstraten kan je me ook in de keuken vinden. Zoals ik al zei hou ik ervan om creatief bezig te zijn, en dit is ook wat je met bakken en koken exact kan doen! Ik probeer zoveel mogelijk gezonde recepten uit, maar af en toe eens zondigen met een lekkere cupcake of macaron moet ook zeker kunnen.

Momenteel studeer ik nog, revalidatiewetenschappen en kinesitherapie om precies te zijn. Een lange naam om gewoon te zeggen dat ik later graag mensen actiever en gezonder wil maken. In 2018 mag ik hier dan ook mijn beroep van maken. Dat hopen we toch in ieder geval 😉

ENJOY!

img_3528

 

img_3933

 

 

 

Advertenties